ASOCIAȚIA ”SALVAȚI OAMENII – IAȘI”, asociație care este înființată și coordonată de către reprezentanți ai Serviciului de Ambulanță  Iași și-a reluat activitatea.
Activitatea asociației este deschisă, transparentă și se bazează pe participarea comunității.
Asociația are ca scop îmbunătățirea calității serviciilor oferite populației și a potențialului de intervenție a SAJ Iași în situații de urgență prin dotări specifice, prin sprijinirea perfecționării profesionale continue a angajaților și prin  dezvoltarea abilităților voluntarilor pentru acordarea primului ajutor.
Participarea ca voluntar sau donator pentru sustinerea activitatii asociatiei si realizarea obiectivelor ei este deschisa oricarei persoane care este de acord cu obiectivele si principiile ei de functionare.

Toți cei care consideră că pot ajuta o pot face, depunând diverse sume de bani în contul asociației: RO23BRDE240SV46541072400 – deschis la BRD Iași.

Spunandu-le si altor oameni din comunitatea dumneavoastra aveti sansa, o data pe an, sa schimbati destinatia banilor pe care i-ati platit deja statului. Este vorba de 3,5% din impozitul anual pe venituri, prin depunerea anuala a Declaratiei 230 pana la termenul impus de lege!

Asociatia se bazeaza pe ajutorul comunitatii ca sa isi poata continua activitatea.

Doar impreuna putem aduce o schimbare in bine!

Anunt Asociatia ''Salvati Oamenii - Iasi"

Cerere privind destinatia sumei de 3.5% din impozitul anual datorat